MUNKATÁRSAKBÓL CSAPATOT KELLENE KOVÁCSOLNI? SOK JÓ ÖTLET MERÜL FEL A KOLLÉGÁKBAN, DE NINCS IDŐ ÁTBESZÉLNI? LE KELLENE LASSULNI, HOGY VÉGRE A LÉNYEGGEL TUDJATOK FOGLALKOZNI? TÖBBET KELLENE A KOLLÉGÁKNAK EGYMÁSSAL KOMMUNIKÁLNI?

Gyertek el hozzánk, és lassuljatok le egy napra!

TANULJATOK A HELYI ASSZONYOKTÓL HÍMEZNI, GYÚRJATOK CSIGATÉSZTÁT A KONYHÁBAN ÉS SEGÍTSETEK DADÁNAK EBÉDET ÉS ALMÁS PITÉT KÉSZÍTENI. HA PEDIG MEGIRIGYELTÉTEK A HELYI FŐNÖKÖK TRADICIONÁLIS MATYÓ ÖLTÖZÉKÉT, HÚZZÁTOK MAGATOKRA TI IS A BŐGATYÁT VAGY A SOK-SOK ALSÓSZOKNYÁT, ÉS LEGYETEK TI IS MATYODESIGN CSALÁDTAGOK EGY NAPRA.

Majd tíz éve működő társadalmi vállalkozásunk, kézzel készült termékeink 27 idős asszonynak adnak munkalehetőséget és megélhetést Tardon, a pici északkelet-magyarországi faluban.

GYERTEK ÉS LEGYETEK A MATYODESIGN CSALÁD TAGJA!

ISMERJÉTEK MEG EGYMÁST, MAGATOKAT ÉS A FALUSI ÉLET GYÖNYÖREIT! EZ A VIDÉKI NAP EGY AUTENTIKUS CSAPATÉPÍTŐ MINDENKINEK, AKI MINŐSÉGI IDŐT SZERETNE ELTÖLTENI, PIHENNI, EGYÜTTMŰKÖDNI ÉS KÖZBEN TANULNI ÉS FELTÖLTŐDNI, ÉS VALAMI OLYAT CSINÁLNI, AMIT EDDIG MÉG SOHA: HISZEN MINT TUDJUK, A LEGTÖBB ÖTLET ILYENKOR SZÜLETIK.

Program


Érkezés a Matyodesign Centerbe, rövid bemutatkozás, csapatverseny. Pucoltatok már mákot? Fontatok már fokhagymafüzért? Nálunk vidéken sosem lehet tudni, mi a legégetőbb feladat, kössétek fel a gatyátokat.

Ruhatervezés Marikával és Erzsivel, ismerkedés a matyodesign hímzőkkel és a hímzés tudományával.

Főzés: egy átlagos falusi napon nagyon sok a teendő. A sütéshez almát kell szedni, majd ledarálni, a tésztát meg kell gyúrni és kinyújtani, miközben az élet nem állhat meg a hímzőházban sem. Tüzet is kell rakni, Marika keze alá kell dolgozni, hogy a gulyás is időben elkészüljön, egyszóval követni a hímzés és a konyha tardi mestereinek utasításait.

Csigatészta szaggatás, almáspite készítés, hímzés, pincelátogatás, és egy óra Magyarország legrégebbi tájházában.

Ebéd a kertben: minden friss, minden helyi, minden háztáji.

Zsűrizés: Marika és Erzsi a nap végén eldönti, melyik csapat teljesítette jobban a vidéki nap kihívásait, és persze azt is, kinek a legszebb a hímzése.

INDULÁS VISSZA BUDAPESTRE.

  • HELYSZÍN: Tard
  • TÁVOLSÁG BUDAPESTTŐL: 138 km (1 óra 30 perc, Egertől 25 km)
  • TARTALMAZZA: WELCOME FALATOK ÉS ITALOK, EBÉD, DESSZERT, KÁVÉ, ÜDÍTŐK ÉS VÍZ EGÉSZ NAP, BÚCSÚAJÁNDÉK

WEBSHOP


MEGNÉZEM

KAPCSOLAT


KONTAKT: Czakó ZsófiaTELEFON: 06 30 153 80 77EMAIL CÍM: info@matyodesign.hu

KÖVESS MINKET!